RV Scaldis nieuws

Nieuws

11 mrt 2022

Aan de (potentiële) instructeurs en bijroeiers niveau 1,


Nog even en dan begint de cursus niveau 1 weer. Gelukkig onder minder moeilijke omstandigheden dan vorig jaar. We weten natuurlijk nog niet hoeveel kandidaten we zullen krijgen, maar hopelijk zijn dat er veel. En in dat geval zijn er ook veel instructeurs en bijroeiers (zeker in het begin) nodig. We vragen jullie daar over na te denken en aan ons te laten weten of je mee wilt doen. De instructiemomenten zijn als voorgaande jaren: maandag- en woensdagavond, donderdagochtend  en zaterdagochtend. We zijn al blij als jullie je één moment per week beschikbaar willen stellen. We werken weer met een kalender, dus als je een keertje niet kan, is dat geen enkel probleem.

 

Categorie: General
Diploma RC2.jpg

Voorafgaand aan de cursus houden we een instructeursavond: maandag 21 maart, 19.30 h Op deze avond zijn ook de bijroeiers van harte welkom. Het eerste gedeelte van de avond gaat over de opzet van de cursus (Peter); het tweede gedeelte over techniek (Tamar).

De open dagen zijn op

  • De zaterdagen 19 en 26 maart, 10 tot 12 uur
  • De donderdagen 24 en 31 maart, 10 tot 12 uur.

Er is dan, hopelijk, weer veel hulp nodig. Dus geef je op bij Jolanda (commissarisroeien@rvscaldis.nl) of schrijf je in op de lijst in het paviljoen.

Vriendelijke groeten,

Jolanda Dekkers,

Commissaris roeien