RV Scaldis nieuws

Nieuws

18 Feb 2010

Ergometer Competitie 27 februari


Het is bijna zover! Op zaterdag 27 februari, vindt net als vorig jaar wederom een week voorafgaand aan de Ganze regatta de Scaldis ergometercompetitie plaats.
Categorie: General

Ja ja, het ijs heeft ook zo zijn voordelen! Menigeen heeft als een bezetene getraind op de ergometer, om nu het beste van zichzelf te laten zien. Het wordt 2000 meter lang voluit knallen en de competitie aangaan met je ploeggenoten. Je kunt je alvast inschrijven op de lijst op het prikbord, maar ben je niet van tevoren ingeschreven dan kun je natuurlijk ook gewoon meedoen.

De planning van de dag ziet er als volgt uit: Om tien uur is de start. Afwisselend wordt langzame en snelle heats ver`roeid’ zodat je nooit lang hoeft te wachten, maar wel tegelijkertijd met mensen op de ergometer zit die ongeveer even hard gaan. Dat maakt de strijd extra spannend. Na afloop, rond 13.00 uur volgt de prijsuitreiking.

Nieuw dit jaar is de KILOKNALLER, als je je leeftijd en gewicht opgeeft, ding je mee naar een plekje in het overall klassement. Deze wordt bepaald aan de hand van een omreken tabel.

Wie thuis een ergometer heeft en deze op 27 februari een paar uurtjes kan missen, wordt verzocht contact op te nemen met Hilde (hildeoorsprong at hotmail.com)